— Ønsk en opskrift  —

Har du en opskrift du gerne vil dele, eller har du et forslag til en ret jeg skal lave? - Så skriv til mig i formularen. 

Jeg elsker at få inspiration og nye idéer, så alle foreslag og tips er velkomne. :)


- Nye Opskrifter & Blogindlæg -


Opskrift på jordskokkesalat med lækre jordskokker, gulerødder, skalotteløg, æble og citron. Alle disse ingredienser harmonerer super godt sammen, og skaber en dejlig fyldig salat, der kan nydes som tilbehør til mange retter.

Langtidsbagt knoldselleri der i 2,5 time har haft selskab af 3 kilo salt omkring sig, serveret med en dertilhørende koncentreret bisque af friske grøntsager, toppet med frisk persille.

Saftige lækre citron muffins med chokoladestykker. Opskriften er dejlig nem, så selv de mindste kan få lov til at hjælpe i køkkenet og så tager de kun 35 minutter at lave i alt.

Saftigt groft landbrød med solsikke- og græskar-kerner, der smager fantastisk med et godt lag plantesmør eller med en lækker syltetøj.

Vindruer der er gæret = Ikke vegansk??? Det lyder ikke umiddelbart særlig logisk og det er det bestemt heller ikke. For selvom der kun står vindruer i indholds-beskrivelsen på en flaske rødvin, kan den sagtens være med animalske tilsætninger alligevel. Jeg vil i denne guide, prøve at forklare hvorfor en vin ikke nødvendigvis er vegansk og give dig...