Veganske Frikadeller

2018-09-11

Lækker og nem opskrift på veganske frikadeller, næsten som din mor lavede dem 


Hvis du ikke har prøvet Naturli' Hakket, som er Naturli's svar på hakket oksefars, så kommer her en god anledning til at få det afprøvet.

Dejen til frikadellerne kan sagtens stå i køleskabet natten over, så man kun skal stege dem på dagen.

Serveres eventuelt sammen med nye små kartofler og en brun sovs, eller som lækkert pålæg på rugbrød. 


Ingredienser:

Ca. 8 frikadeller.

- 1 Bakke Naturli' Hakket. (Kan købes i Netto)

- 1 Løg

- 2 Spsk. Finvalsede havregryn.

- 2 Spsk. Hvedemel.

- 1/2 Tsk. Salt.

- Sort peber.

- 1/2 dl. Plantemælk (Sojamælk, rismælk eller anden plantemælk du foretrækker)

- Plantemargarine eller plantesmør til stegning.


Fremgangsmåde:

  1. Hak løgne fint.
  2. Ældt alle ingredienserne sammen til en ensartet masse, enten med en ske eller med hænderne i en skål.
  3. Form dejen med hænderne til ønskede frikadellestørrelser og steg frikadellerne på en middelvarm pande med en god klat plantemargarine på, til de er flotte gyldne på begge sider.