Kidneybønnesalat vendt i syrlig vinaigrette

2019-03-04

Hurtig, nem og perfekt som det syrlige indspark til hovedretten. Prøv denne friske kidneybønnesalat med tomater og løg vendt i en lækker syrlig vinaigrette fyldt med smag og fylde. Lad de syltede agurker blive i køleskabet og prøv noget nyt tilbehør, til din aftensmad.


Ingredienser:

Til ca. 4 portioner.

  • 2 Spsk. Lagereddike.
  • 1 Spsk. Rapsolie eller solsikkeolie.
  • 1/2 Tsk. Alm stærk sennep.
  • 1/2 Tsk. Sukker.
  • 1/2 Tsk. Salt.
  • Peber efter smag.
  • 1 Lille løg.
  • 1 Tomat
  • 1 Dåse kidneybønner.



Fremgangsmåde:

  1. Bland; lagereddike, rapsolie, sennep, sukker, salt, og peber, i en skål.
  2. Skær løget midt over og skær det i tynde små skiver.
  3. Skær tomaten ud i små stykker, på ca. 1 x 1 cm.
  4. Hæld væden fra dåsen med kidneybønner, vask eventuelt bønnerne så lagen ikke kommer med. 
  5. Bland det hele sammen i skålen og læg det på køl, indtil det skal serveres. 

Velbekomme.