Cowboytoast á la Vegan

2019-03-02

Lækker sprødt brød med lækrere stegte løg og saftigt "kødfyld". Dette beskriver nok bedst denne fantastiske Cowboytoast, lavet helt uden kød og som kun tager 10 minutter at lave.


Hvis du hungre efter comfort food, så fortvivl ej. denne opskrift er nem og overskuelig selv om du måske ikke lige orker at lave det helt vilde, men stadig gerne bare vil have noget lækkert mad du kan hygge dig med. 

Personligt har jeg selv et par laster her i livet, ting man bare ikke kan undvære, ting man pludselig kommer i tanke om og bare må have. Cowboytoast er en af de ting for mit vedkommende, som jeg altid lige har en appetit til. Hvis du heller ikke kan modstå sådan en lækkerbisken som dette, så se at kom op af sofaen og lav et par Veganske Cowboytoast på bare 10 minutter, måske har du allerede ingredienserne i køleskabet? Velbekomme. 


Ingredienser:

4 Cowboytoast / Til 2 Personer.

  • 8 Store skiver Toastbrød.
  • 1 Bakke Naturli´ Hakket (Kan købes i Netto).
  • 2 løg.
  • Tomatketchup.
  • Chilisauce (Jeg brugte Sriracha Chilli sauce).
  • Salt.
  • Sort Peber.



Fremgangsmåde:

  1. Skær løgne ud i halve ringe og svits dem på en pande med lidt plantemargarine, til de er gyldne.
  2. Fordel Plantefarsen ud på 4 skiver toastbrød og krydder med salt og peber. Pres farsen godt ned i brødet.
  3. Steg de 4 brødskiver med farsen ned af på en pande med en god klat plantemargarine, på middelhøj varme, i et par minutter. 
  4. Tag de 4 sidste skiver brød og fordel 1 spsk. ketchup på hver, samt kom lidt chilisauce på brødet. (Du bestemmer selv hvor stærk du vil have dem).
  5. Vend brødskiverne med farsen på, om på den anden side og lig de 4 skiver brød med ketchup på, oven på.
  6. Steg Cowboytoasten til den har fået en fin brun farve på begge sider.

Velbekomme.