— Hvad er en Veganer? —

Jeg har samlet lidt ja og nej spørgsmål, som man ofte får som veganer


Er det kun plantebaseret mad?

Ja, som Veganer spiser man kun mad der kommer fra planter. Dette udelukker blandt andet; Kød, fisk, æg, mælk, honning, ost, mm.

Må man gå i pels og uld?

Nej, som Veganer går man ikke i pels, uld eller dunjakker, da alt dette stammer fra dyr.


Er det dyrt at være Veganer?

Ja og nej, som veganer har du selvfølgelig et væld af muligheder når du handler ind, ligesom der er dyre bøffer og stege, er der også dyre plantealternativer. Men det behøver overhovedet ikke at være dyrt.

Er det for dyrenes, miljøet eller sundhedens skyld?

Det er meget blandet, de fleste Veganere vil nok svare for dyrenes skyld, men det ene behøver jo ikke udelukke det andet.

Hvad er forskellen på en Veganer og Vegetar?

En Vegetar spiser ikke kød, men drikker stadigvæk mælk og spiser ost og honning. En Vegetar kan også vælge at gå i pels eller uld. En Veganer lever så vidt det er muligt plantebaseret, og fravælger derfor alt der kommer fra dyr, herunder; kød, mælk, æg, honning, pels, uld, mm. 

Hvad hvis man nu var alene på en øde ø og der ikke var andet end kød, ville man så spise det?

Beklager, men den måtte lige med ;-) Som Veganer vil man hellere gå sulten i seng end at spise noget animalsk. Dette gælder også på en øde ø.


- Stil mig et spørgsmål om veganisme -

Stil et spørgsmål til mig i formularen herunder. Jeg vil herefter ligge dit spørgsmål op her på siden, med mit svar. Din email bliver ikke synlig og jeg bruger kun dit fornavn. - Jeg svarer gerne på alle spørgsmål, så hold dig ikke tilbage.