— Aftensmad —

  Lækker og nem aftensmad? - Så er du kommet til det rette sted.


- Nyeste Opskrifter -

Bliv inspireret

Langtidsbagt knoldselleri der i 2,5 time har haft selskab af 3 kilo salt omkring sig, serveret med en dertilhørende koncentreret bisque af friske grøntsager, toppet med frisk persille.

Selvom 'Ragout de vin rouge' måske lyder som en tre timers sort/hvid film på fransk, så betyder det blot; stuvning med rødvin. Istedet for den klassiske Franske Ragout som jævnes med mel, så bliver denne veganske ragout jævnet af alle de herlige grøntsager der er i.

Vildt inspireret sauce, med respekt for den vilde natur - Nyd den med en lækker plantebøf, eller som lækkert tilbehør til dine pommes frites, en Fredag aften.

Lækker sprødt brød med lækrere stegte løg og saftigt "kødfyld". Dette beskriver nok bedst denne fantastiske Cowboytoast, lavet helt uden kød og som kun tager 10 minutter at lave.

Så blev det tid til en rigtig klassiker inden for sovse, nemlig Whiskysauce. En rigtig Whiskysauce, med en stor mængde lækker Whisky i.

Lækker nem familieklassiker genfødt i en vegansk og sundere udgave, uden at gå på kompromis med smagen.

Ved første øjekast er man ikke i tvivl, denne ret har været en del af barndommen ligeså længe man kan huske tilbage, eller har den? Denne boller i karry er nemlig lavet helt uden kød, selvom man godt kan blive lidt i tvivl når man ser den.

Hurtig og nem opskrift på brun sovs, som selv Mormor ville være stolt over at servere.

Italiensk Byggerod opstod en dag da vi byggede vores køkken om og vi kun havde et lille optimistisk komfur samt et lille bord til at lave mad på. Retten er lavet af alle de råvare vi havde i køleskabet den dag og opstod derfor meget impulsivt, vi blev dog så glade for retten at den er blevet en del af vores faste madrepertoire....